100%
Árgarancia!

Megtörtént már Önnel, hogy a végösszeg magasabb volt a megbeszéltnél a munka elvégzése után? Mi árgaranciát vállalunk!
Garantáljuk, hogy az általunk megírt árajánlaton szereplő összeg nem fog módosulni! Csak azt az összeget kell kifizetnie, ami a megrendelőlapon szerepel, amiben a munka megkezdése előtt megegyeztünk!

Határidő!

Ha ránk bízza nyílászáróinak cseréjét vagy a kovácsoltvas munka elvégzését, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy azok a megbeszélt időpontra elkészüljenek és beszerelésre illetve felszerelésre kerüljenek!

Minőség Garacia!

Az általunk beépített nyílászáróinkra 5 év garanciát vállalunk! A tűzihorganyozott kovácsoltvas termékeinkre 20 év garanciát vállalunk, abban az esetben, ha fizikai ráhatás nem érte, azaz rendeltetésszerűen használt termékről van szó, ez esetben díjmentesen kijavítjuk azt.SLV-METÁL Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A társaságunkat 1996. 01. 01-én alapítottuk magánszemélyek Szabó László és Lukovszki János tulajdonosok és ügyvezetők részvételével.

Cégünk 2012-ben EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert vezetett be és alkalmaz.

Társaságunk nyereségesen működik, és a kezdeti 8 fő helyett ma már 19 főt foglalkoztatunk, ebből 13 fő fizikai dolgozó és 6 fő szellemi. A minőség és a megbízhatóság alapvető szempont. Arra törekszünk, hogy valamennyi megrendelőnk elégedett legyen termékeinkkel, szolgáltatásainkkal legyen az nyílászáró, redőny, szúnyogháló vagy kovácsoltvas termék.

A társaság fő tevékenysége műanyag nyílászárók gyártása.

25-24 Egyéb műanyag termék gyártása /műanyag nyílászárók gyártása /
28-11 Fémszerkezet gyártása
28-51 Fémfelület kezelés
28-52 Fémmegmunkálás
45-45 Egyéb befejező építés

A 2010-es évben termékeink gyártásánál alapanyagváltásra került sor. A váltás oka, hogy a Decco egy olyan termékcsomaggal állt elő, mely megfelel az összes, korszerű műanyag ablaknak támasztott követelményeknek. A Decco cég kínálata 6 és 8 kamrás profilokból áll, melyek hő-és hangszigetelése, statikai és optikai tulajdonságai megfelelnek a magas vizuális és egyéb, ügyfeleink által támasztott követelményeknek.

Az SLV-METAL KFT elkezdte a MIXALL alu-fa profilból a nyílászárók gyártását, mely a belső fa burkolat a következő színekben rendelhető:
világos tölgy, sötét tölgy, cseresznye, tikfa és diófa, külső oldala alumínium a RAL színskálán belül, illetve fóliázott erezett famintázattal. A nyílászárók 3 rétegű üveggel készülnek dupla gáztöltéssel U=0,8

A vevők minél szélesebb körben történő kiszolgálása érdekében és a kereslet miatt a LonG-Life faablak gyártásával, értékesítésével is foglalkozunk. Lucfenyő a leggyakoribb alapanyag, 3 rétegű ragasztott hossztoldott, tömbösített anyagból, U=1,0 üvegezéssel készül.
A cég rendelkezik a nyílászárók gyártásához szükséges gépparkkal: speciális vágógépek, hegesztő és sorjázó gépek, állványos fúrógépek, esztergagép, marógép, hegesztőgépek CO, AVI , ipari villamos kisgépek.
A gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és pályázatok elnyerése segítségével korszerűsítjük, hogy lépést tudjunk tartani és versenyképesek maradjunk az Európai Unióban is.

Tevékenységünk szerves részét képezi egyedi műanyagfeldolgozó gépek és gépsorok gyártása, valamint műanyagipari gépek és berendezések forgalmazása is.

Telephely:
Műhely 200 m2 műanyag nyílászárók gyártására
Műhely 400 m2 alumínium és műanyag nyílászárók gyártására
Új gyártócsarnok 240 m2 Mixall és Fa nyílászárók gyártására
Festőműhely 80 m2 nyílászárók festésére
Készárú raktár 300 m2 standard nyílászárók tárolására
Raktár 16 m2
Iroda 100 m2